Sari Niirasen tottelevaisuuskoulutus 20.-21.4.2019

18.2.2019


Mukaan mahtuu max 10 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita.

  • Koirakkopaikoille ilmoittautuminen 17.3. mennessä. Hinnat KPSH:n jäseniltä 70 € / vkl,ei jäseniltä 80 € / vkl.
  • Kuunteluoppilaiden ilmoittautuminen 14.4. mennessä. Hinnat KPSH:n jäseniltä 7€/pv, ei-jäseniltä 10 €/pv.

Hinnat sisältävät kahvit ja makean kahvileivän.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot: katri_lunnas (at) hotmail.com

Koulutuksen maksamisen jälkeen ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta. Jos koulutuksen maksanut ei jostain syystä pääsekään osallistumaan on hän itse vastuussa paikan eteenpäin myynnistä.

Lisätietoja kouluttajasta:

Sari Niiranen on aktiivinen palveluskoiraharrastaja sekä kouluttaja. Aktiivivuosia koiraharrastuksenparissa on parikymmentä vuotta. Omien koirien kouluttamisen lisäksi Sari käy kouluttamassa yhdistysten treeniryhmiä sekä yksityisesti ympäri Suomea.

Sarilla on kokemusta useista palveluskoiralajeista. Päälajina on IPO, jossa Sari onkin menestynyt kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2016 Sari saavutti dobermanni uros Dobechester Caldwellin kanssa IDC IPO MM 3. / joukkuekultaa.

Sarilla on mitalisijoja myös kovatasoisessa belgianpaimenkoirien rotumestaruuskisoissa usealta vuodelta. Vuonna 2011 Sari ja malinois uros Ruutipussi D’Ukko saavutti kaikkien rotujen IPOn MM-kisoissa 5.sijan ja joukkuepronssia sekä tulivat hopealle Suomenmestaruuskisoissa. Samana vuonna Ruutipussi D'Ukko valittiin myös Suomen Palveluskoiraliiton Vuoden Palveluskoiraksi.