Tokon valmennusringin terveiset 3.7

9.7.2018

Urho treenaa kaukokäskyjä.
Urho treenaa kaukokäskyjä.
Lotalla aiheena jäävät liikkeet, maahanmeno.
Lotalla aiheena jäävät liikkeet, maahanmeno.
Reetulla aiheena jäävät liikkeet, nopeutta liikkeisiin.
Reetulla aiheena jäävät liikkeet, nopeutta liikkeisiin.
Saaga aiheena häiriöt ja keskittyminen.
Saaga aiheena häiriöt ja keskittyminen.
Vempillä aiheena tunnistusnouto.
Vempillä aiheena tunnistusnouto.

Tokon valmennusrinki toisen kerran Satu Taskisen koulutuksessa

Aiheita oli taas valittuna läjäpäin. Meillä oli luvassa tällä kertaa: tunnistusnoutoa, seuraamista, jääviä liikkeitä, kaukokäskyt, kierto, ruutu ja häiriöt. Taas saatiin monen tunnin edestä oppia ja oli hurjan hauskaa! 

***

Mutta mitäpä meidän harrastuskaverit mahtoivatkaan tuumia?

***

Emäntä ei taaskaan ollut samalla aaltopituudella. Siis jos lähtee kiertämään jotain tötteröä, niin eikö se nyt oo ihan sama sillä reissulla käydä sit tutkimassa kaikkea muutakin? Kapula on aika hyvää, nam, ainakin, jos ei oo herkkuja tarjolla. Oltiin me kuulemma edistyttykin, siis ihan kolmen askeleen verran seuraamisessa. Emäntä sai vinkkejä kaukoihin, mä olin vähän järkyttynyt, kun aseteltiin nameja ympärille, eikä niitä sit kuitenkaan saanut ottaa?! Tästä pitää vielä neuvotella emännän kanssa..
- Urho

***

Tänään keskityttiin opettamaan tuolle mun ohjaajalle ihan perusjuttuja, kuten kävelemistä. Aika monta toistoa saatiin tehdä, mutta olin hirmu kärsivällinen ja jotain edistymistäkin saatiin aikaan. Toki se heti meinas kaiken unohtaa, mutta jospa se ois yöllä nukkuessaan painanut opit mieleen. Kivaa meillä ainakin molemmilla oli ja sehän se on pääasia!

-Lotta

***

Loma oli tehnyt tehtävänsä ja tänään jaksoin keskittyä aika hyvin mitä mulle sanottiin. Tehtiin sivulletuloja ku niissä mulla meinaa peppu jäädä vähän vajaaksi, ehkä meinaa olla aina vähän liian kiire. Sitten otettiin jääviä liikkeitä joissa sain palkkaa eri paikasta kuin ennen joka oli aika kivaa. Sitten tehtiin taas ruutua, jossa mua palkkailtiin pallolla oikeasta paikasta ja se vasta kivaa olikin. Juoksin sitten kunnia kieroksia pallon kanssa ympäri kenttää.

Terveisin Reetu

***

Tänään oli KIVAA! Sain kokeilla erilaisia versioita häiriötreeneistä ja koska paikoillaan oleminen on tylsää - sain opetella olemaan kuulolla KOKO ajan. Myös liikkeissä paikoilleen jääminen tai odottaminen on aktiivinen tila, eikä silloin kuulemma sais rueta katselemaan ympäristöä tai miettimään mitä illalla olis kotona ruokakupissa tarjolla! Mutta kaikista eniten treeniä tällä kertaa sai tuo ohjaaja. Se on tollanen ADHD, joka huomaa ihan kaiken kentällä ja kentän ulkopuolella - ei siis itse focusoi täysillä. Ja jatkossa kuulemma mun täytyy treenata näitä häiriötä sen kanssa, että se osais rentoutua ja keskittyä täysillä muhun. Sellaset treenit kuulostaa kivoille!

Häiriötreeniterkuin Saaga

***

Tämä olikin sellainen koulutus kerta, että päätin pistää ihan hösseliksi. Jo kentälle tullessa asenne oli sellainen, että pois alta risut ja männyn kävyt Vempi on täällä!! Tehtiin tunnaria ja seuraamista. Tunnarissa emäntä luulee keksineensä minun ongelma kohdan, joten sitä oli kai tarkoitus tehdä vain kerran. No minä kuitenkin mietin, että miksi tyytyä yhteen ja toin ensin väärän ja kohelsin. Lopulta sitten toin sen oikeankin. Tästä häsellyksestä kummastuneena emäntä laittoi minut samaan hommaan toisella kierroksellakin ja silloin minua ei kiinnostanut koko haisteluhomma enää ollenkaan. Käytin sitten koko toisen 15 minuuttia pohtien minkä kapulan milloinkin valitsisin. Lopulta toki löytyi se oikeakin ja kotiläksyksi vaikeutta hommaan sekä haistelun muistuttelua. 
Toisena aiheena oli seuraaminen, koska se on emännän mielestä mennyt niin huonoksi. Otettiin häiriöt mukaan ja minä menin niihin kaikkiin. Pitäisi emännän taas muistaa niitä minulle tehdä, jotta muistaisin mihin oikeasti pitikään keskittyä. Myönnän myös, että tytöt olivat tänään hieman liikaa taas mielessä.
Kapulat kaakkoon!

Terveisin, Vempi

***