Tokon valmennusryhmäläisten terveiset 7.4

10.4.2018

Ryhmäpotretti.
Ryhmäpotretti.
Vempi
Vempi
Saaga
Saaga
Reetu
Reetu
Ansa
Ansa
Urho
Urho

Satu Paavilaisen koulutuksessa 7.4

 

Ohjaajat olivat tyytyväisiä koulutuksen antiin, paljon vinkkejä ja ratkaisuja saatiin ja eikun kohti ongelmanratkaisua... !


Mutta mitä koirat tästä tuumasivat?

 

***

Kissanruoka oli hyvää, sitä saa jatkossakin käyttää takapalkkana vauhtiani hieman hillitsemään. Erityisesti tyttökoiria olisin toivonut kehän reunalle lisää minua kannustamaan, mutta kyllä pojatkin enemmän kuin kelpasivat! Ja jos toivomuksena on saada ääneni kuriin seuraamisessa, niin sopii jatkossakin kehua rauhallisesti liikkeen aikana sopivin väliajoin.
Terveisin, Vempi

***

Kun mun pitää seurata, mua mietityttää ja epäilyttää seinät, tavarat ja ihmiset kentällä, niitä on pakko vähintään vilkuilla...! Mut onneks toi ohjaaja tajus vihdoin antaa mulle herkkuja ja kehuja oikeeseen aikaan, niin lupaan yrittää pitää ajatukset seuraamisessa koossa ja ehkä noi asiat ei joskus mua enää huoleta! Ja hei toi ohjaaja luuli, et en osaa tuoda kapulaa suussa sivulle... Mut ongelma on kyllä sen omissa käsissä! En mahdu sinne sivulle, oon kuitenkin jo iso tyttö ja ite on opettanut mua väärään paikkaan istuutumaan. Ehkä se mun ohjaaja oppii vielä joskus.

Terkuin Saaga

***

Mulla saattaa välillä ajatukset vähän harhailla, mutta minkäs sille voi.. mun pitäis kuulema tehdä sen takia jotain kuunteluharjoituksia, mutta kyllä mä mun mielestä osaan istua, seistä ja mennä maahan. Oon ehkä vaan luullut et järjestyksen saa itse päättää  jospa tuo oma ohjaaja sais mun herneet parempaan kuuntelu asentoon.

terveisin Reetu


***
Itse olisin halunnut päästä enemmän hommiin ( = palkkaa minulle), mutta ohjaajani halusi vain keskustella ja keskustella. Kuulemma keskittymisessäni kokeissa olisi parantamisen varaa ja mielessäni pyörii vain kaikki ne palkoiksi varatut makoisat herkut? Todellisuudessa siellä pyörii paljon muutakin, kuten keneltä saisin seuraavaksi kerjättyä vähän huomiota ja rapsituksia (ja parhaimmassa tapauksessa myös muutaman namin). Terveisin, Ansa

***

Siis mun olis pitänyt noutaa jotain tosi tympeetä puupalikkaa? Hirveen hienot pupuloikat esittelin kapulalle mennessä, mutta ne ei ohjaajalle kelvanneet, kouluttajaa sentään nauratti. Päätin sit seistä kapulan vieressä, että jospa se emäntä jaksas vaikka itse sille kävellä ja nostaa sen mun puolesta. Hirveen tylsä homma, nostella jotain kapulaa, mut kyllä mä sit lopulta tein sen, että saisin niitä herkkuja. Pupuloikat ei kelvanneet myöskään stopissa, että siinäkin pitäs kuulemma koettaa pitää kaikki jalat maassa, ja kai toi ohjaaja sai siihenkin jotain neuvoja. Mutta kun mä oon tällainen freespirit, niin kyllä te tulette vielä näkemään mun pupuloikkia, ehkä kun sitä vähiten odotatte..  -Urho

***